Contact

Hoe meldt u zich aan:
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@ziezo-praktijk.nl

Werkwijze:
Na telefonische contact of aanmelding per mail wordt afhankelijk van het soort vraag een afspraak met u gemaakt om kennis te maken. Aan deze kennismaking zijn geen kosten verbonden. In dit gesprek worden uw vragen in kaart gebracht en wordt een hulpverleningsplan in grote lijnen opgesteld. De behandeling vindt plaats in systemisch perspectief, dat wil zeggen dat bij de start van de behandeling alle gezinsleden uitgenodigd worden voor een gezamenlijk gesprek. Hierna worden afhankelijk van het soort vraag een aantal afspraken gepland en een eerste datum voor evaluatie.

Ik ben werkzaam als BIG geregistreerd gezondheidszorg psycholoog (nummer: 19909175625) dat wil zeggen dat de kosten voor diagnostiek en behandeling op basis van de in uw polis ziektekosten genoemde voorwaarden in aanmerking komen voor vergoeding (18+) of volledig worden vergoed (18-) door de Gemeente.

Ziezo voldoet aan de verplichting om een goedgekeurd kwaliteitsstatuut te bezitten, beschikbaar voor patiënten in de praktijk.

Ik ben daarnaast lid van de DAIMH, VEN en de NVRG.


ZIEZO 's-Gravenhage
Petra Spuijbroek
info@ziezo-praktijk.nl
ma,di,do en vr: vanaf 18.30
woe - za: vanaf 8.00