Wie ben ik

Ik ben werkzaam als GZ psycholoog (BIG geregistreerd: 19909175625), systeemtherapeut (NVRG), orthopedagoog en EMDR practioner. Naast het uitvoeren van diagnostiek en behandeling, geef ik cursussen voor o.a. de Jonge kind academie Amsterdam en vanuit mijn eigen praktijk Ziezo.

Werkervaring

Sinds maart 2023 werk ik bij Family Supporters Den Haag als GZ psycholoog, systeemtherapeut en Emdr practioner.

Van april 2017 tot maart 2023 werkte ik bij MOC Kabouterhuis in Hoofddorp als GZ psycholoog, systeemtherapeut en EMDR therapeut. Het Kabouterhuis is gespecialiseerd in de zorg van 0-7 jarigen en hun ouders. Ik ben Infant Mental Health specialist DAIMH.

Van juni 2000 tot en met april 2017 werkte ik bij Centrum Autisme(Rivierduinen) in Leiden als GZ psycholoog en systeemtherapeut.

Hiervoor ben ik betrokken geweest bij de start van de Dagbehandeling van Curium in 1996, waar ik verantwoordelijk was voor het individuele onderwijs traject voor de kinderen die op de dagbehandeling verbleven.

Begin 1985 ben ik gestart met Remedial Teaching hetgeen in 1990 uitmondde in de praktijk Leer en opvoedingsproblemen, Ziezo.

Ik ben afkomstig uit het onderwijs. Op verzoek van de Nederlandse Montessori Vereniging ben ik in 1981 betrokken geweest bij de stichting van de Openbare Montessorischool in Nieuw Vennep. Op deze school ben ik 11 jaar (mede)directeur geweest en vervolgens 4 jaar nog werkzaam gebleven als groepsleidster, Intern Begeleider en Remedial Teacher.ZIEZO 's-Gravenhage
Petra Spuijbroek
info@ziezo-praktijk.nl
ma,di,do en vr: vanaf 18.30
woe - za: vanaf 8.00