Wie ben ik

Ik ben werkzaam als GZ psycholoog (BIG geregistreerd: 19909175625), systeemtherapeut (NVRG), orthopedagoog en remedial teacher. Naast het uitvoeren van diagnostiek en behandeling, geef ik cursussen voor o.a. RINO Amsterdam, NSPOH Zwolle/Utrecht, ISSOOH Castricum en vanuit mijn eigen praktijk Ziezo.

In de loop van de jaren zijn de werkzaamheden als specialist op het gebied van hoogbegaafdheids problematiek en dyslexie uitgebreid en zijn daar diagnostiek en behandeling van leer- en gedragsproblemen bij gekomen. Daarnaast zijn een belangrijk onderdeel van mijn praktijk gezinsgesprekken, EMDR en cursussen voor onderwijs en gezondheidszorg.

Werkervaring

Sinds januari 2017 werk ik bij MOC Kabouterhuis in Hoofddorp als GZ psycholoog, systeemtherapeut en EMDR therapeut. Het Kabouterhuis is gespecialiseerd in de zorg van 0-7 jarigen en hun ouders.

Van juni 2000 tot en met april 2017 werkte ik bij Centrum Autisme(Rivierduinen) in Leiden als GZ psycholoog en systeemtherapeut.

Hiervoor ben ik betrokken geweest bij de start van de Dagbehandeling van Curium in 1996, waar ik verantwoordelijk was voor het individuele onderwijs traject voor de kinderen die op de dagbehandeling verbleven.

Begin 1985 ben ik gestart met Remedial Teaching hetgeen in 1990 uitmondde in de praktijk Leer en opvoedingsproblemen, Ziezo.

Ik ben afkomstig uit het onderwijs. Op verzoek van de Nederlandse Montessori Vereniging ben ik in 1981 betrokken geweest bij de stichting van de Openbare Montessorischool in Nieuw Vennep. Op deze school ben ik 11 jaar (mede)directeur geweest en vervolgens 4 jaar nog werkzaam gebleven als groepsleidster, Intern Begeleider en Remedial Teacher.ZIEZO 's-Gravenhage
Petra Spuijbroek
info@ziezo-praktijk.nl
ma,di,do en vr: vanaf 18.30
woe - za: vanaf 8.00